PhoneHK 討論區 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 搜索 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  


上一主題 下一主題
 158  6/8  <  1  2  3  4  5  6  7  8  > 
     
標題: Samsung Galaxy Note 4 用家發表意見  
 
啡啡豬大王
高級會員
Rank: 4Rank: 4Rank: 4Rank: 4


UID 283785
精華 0
積分 846
帖子 846
閱讀權限 40
註冊 2008-1-26
狀態 離線
[Close]


QUOTE:
原帖由 zap 於 2014-10-20 10:57 PM 發表


係因為個遊戲未 support 2K mon.
好開心可以玩到fifa15




note 2>mega6.3>note3>note 8.0>G Pro2>note4

現在G3双咭版
2014-10-21 10:24 AM#101
查看資料  發短消息  頂部
 
ka_lun18
新會員
Rank: 1



UID 394955
精華 0
積分 5
帖子 5
閱讀權限 10
註冊 2012-10-7
狀態 離線
講電話時開到最大聲個聽筒好拆聲

[Close]
講電話時開到最大聲個聽筒好拆聲
2014-10-22 08:03 AM#102
查看資料  發短消息  頂部
 
636281
大哥大會員
Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6


UID 39725
精華 0
積分 7464
帖子 9514
閱讀權限 60
註冊 2003-7-23
來自 泰國
狀態 離線


QUOTE:
原帖由 zap 於 2014-10-20 10:57 PM 發表


係因為個遊戲未 support 2K mon.
LG G3 都係2K mon,但冇lag喎!
2014-10-22 10:11 AM#103
查看資料  發短消息  頂部
 
小小牛
普通會員
Rank: 2Rank: 2



UID 400415
精華 0
積分 56
帖子 56
閱讀權限 20
註冊 2013-10-4
狀態 離線


QUOTE:
原帖由 636281 於 2014-10-13 09:25 PM 發表
Note 4 有更新, 大小為 36MB。新版本會提升穩定性, 改進部份功能,亦可顯著改善電量。
咁請問係香港買, 點知是否新版本呀
2014-10-22 01:52 PM#104
查看資料  發短消息  頂部
 
小小牛
普通會員
Rank: 2Rank: 2



UID 400415
精華 0
積分 56
帖子 56
閱讀權限 20
註冊 2013-10-4
狀態 離線


QUOTE:
原帖由 啡啡豬大王 於 2014-10-11 12:42 AM 發表
今日入手,我計算機無聲woo,另外我想問保護套功能係點樣開
師兄, 是 Samsung 自家出的  Note 4 專屬保護套嗎
2014-10-22 01:54 PM#105
查看資料  發短消息  頂部
 
636281
大哥大會員
Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6


UID 39725
精華 0
積分 7464
帖子 9514
閱讀權限 60
註冊 2003-7-23
來自 泰國
狀態 離線


QUOTE:
原帖由 小小牛 於 2014-10-22 01:52 PM 發表


咁請問係香港買, 點知是否新版本呀
行機呀!用Samsung Kies 3電腦軟件更新呀!
2014-10-22 03:01 PM#106
查看資料  發短消息  頂部
 
636281
大哥大會員
Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6


UID 39725
精華 0
積分 7464
帖子 9514
閱讀權限 60
註冊 2003-7-23
來自 泰國
狀態 離線


QUOTE:
原帖由 ka_lun18 於 2014-10-22 08:03 AM 發表
講電話時開到最大聲個聽筒好拆聲
你可以試吓電話>設定>通話>鈴聲及音效個度下面有得設定個化通話聲音>選清晰音效同埋選取減少雜訊。

試吓如何?
2014-10-22 03:46 PM#107
查看資料  發短消息  頂部
 
xavierdc
Banned




UID 89164
精華 0
積分 -1415
帖子 578
閱讀權限 0
註冊 2005-2-10
狀態 離線
Dual SIM 電信定制版
同香港買到既有咩分別?




xavier
Myx8已被偷
又被人擅自更改文章同簽名~~despicable!
2014-10-23 11:34 PM#108
查看資料  發短消息  頂部
 
手機用家
高級會員
Rank: 4Rank: 4Rank: 4Rank: 4



UID 44215
精華 0
積分 653
帖子 653
閱讀權限 40
註冊 2003-10-5
狀態 離線
NOTE 4吸引力真係差D,出左咁耐都冇乜人講
2014-10-24 12:52 AM#109
查看資料  發短消息  頂部
 
ka_lun18
新會員
Rank: 1



UID 394955
精華 0
積分 5
帖子 5
閱讀權限 10
註冊 2012-10-7
狀態 離線
講電話時開到最大聲個聽筒好拆聲

都是一樣唔知點部机有問題!
2014-10-25 06:16 AM#110
查看資料  發短消息  頂部
 
636281
大哥大會員
Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6


UID 39725
精華 0
積分 7464
帖子 9514
閱讀權限 60
註冊 2003-7-23
來自 泰國
狀態 離線


QUOTE:
原帖由 ka_lun18 於 2014-10-25 06:16 AM 發表
都是一樣唔知點部机有問題!
如果未過七日去換機試吓啦!
2014-10-25 10:07 AM#111
查看資料  發短消息  頂部
 
小小牛
普通會員
Rank: 2Rank: 2



UID 400415
精華 0
積分 56
帖子 56
閱讀權限 20
註冊 2013-10-4
狀態 離線


QUOTE:
原帖由 636281 於 2014-10-22 03:01 PM 發表


行機呀!用Samsung Kies 3電腦軟件更新呀!
豐澤話 Note 4 係有另一新版本, 但要貴d
2014-10-25 10:18 AM#112
查看資料  發短消息  頂部
 
evilfire88
新會員
Rank: 1



UID 403088
精華 0
積分 1
帖子 1
閱讀權限 10
註冊 2014-10-24
狀態 離線


QUOTE:
原帖由 zap 於 2014-10-15 06:04 PM 發表


原帖由 lausimon223 於 2014-10-5 10:42 PM 發表
有冇人講電話時耳筒開到最大聲時高音有d拆聲?THX  
我老婆的白色note 4 又是這樣, 起初以為音樂問題, 點知用多幾天, 部機啞左, 沒有聲, 現在送去維修部

可能第一批質量有問題 (我

P.S. 兩個機都在三星專門店買, 我都怕自己黑色NOTE4 都係咁.

[ 本帖最後由 evilfire88 於 2014-10-25 11:17 AM 編輯 ]
2014-10-25 11:12 AM#113
查看資料  發短消息  頂部
 
636281
大哥大會員
Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6


UID 39725
精華 0
積分 7464
帖子 9514
閱讀權限 60
註冊 2003-7-23
來自 泰國
狀態 離線


QUOTE:
原帖由 小小牛 於 2014-10-25 10:18 AM 發表


豐澤話 Note 4 係有另一新版本, 但要貴d
新版本我從未聽過。


新版本可能係用上其它處理器?
2014-10-25 12:52 PM#114
查看資料  發短消息  頂部
 
小小牛
普通會員
Rank: 2Rank: 2



UID 400415
精華 0
積分 56
帖子 56
閱讀權限 20
註冊 2013-10-4
狀態 離線


QUOTE:
原帖由 636281 於 2014-10-25 12:52 PM 發表




新版本我從未聽過。


新版本可能係用上其它處理器?
真係吾知, 因為無見過 Samsung 的官方通告, 如果吾係有之前的 師兄, 真係吾知 Note 4 有新版本
2014-10-27 09:56 AM#115
查看資料  發短消息  頂部
 
km330smile
普通會員
Rank: 2Rank: 2



UID 185175
精華 0
積分 72
帖子 72
閱讀權限 20
註冊 2006-6-12
狀態 離線
我想問呢, 平時如果入到某D apps, 按左邊O個個掣就會出"設定", 依家O個個掣用O左O黎揀apps, 咁如果想用"設定", 要按咩掣至會出到O個個apps O既設定menu ?
2014-10-27 11:15 AM#116
查看資料  發短消息  頂部
 
pclai2000
普通會員
Rank: 2Rank: 2



UID 103819
精華 0
積分 67
帖子 67
閱讀權限 20
註冊 2005-5-19
來自 H.K
狀態 離線


QUOTE:
原帖由 km330smile 於 2014-10-27 11:15 AM 發表
我想問呢, 平時如果入到某D apps, 按左邊O個個掣就會出"設定", 依家O個個掣用O左O黎揀apps, 咁如果想用"設定", 要按咩掣至會出到O個個apps O既設定menu ?
長按住左下邊粒制,個功能表就會彈出嚟
2014-10-28 07:05 AM#117
查看資料  發短消息  ICQ 狀態  頂部
 
yim0808
高級會員
Rank: 4Rank: 4Rank: 4Rank: 4


UID 111679
精華 0
積分 1252
帖子 1252
閱讀權限 40
註冊 2005-7-10
來自 世外桃源......
狀態 離線


QUOTE:
原帖由 km330smile 於 2014-10-20 03:45 PM 發表
好鬼嬲, 打機竟然會lag, 激死人, 竟然比note3差 (Game: Disney Tsum Tsum)
我都係呀, 係note3玩開的Nemo's reef好順的, 係note4玩....好lag!!
2014-10-28 11:11 PM#118
查看資料  發短消息  Yahoo!  頂部
 
zap
高級會員
Rank: 4Rank: 4Rank: 4Rank: 4



UID 216636
精華 0
積分 946
帖子 946
閱讀權限 40
註冊 2007-2-25
來自 HKSAR
狀態 離線


QUOTE:
原帖由 636281 於 2014-10-22 10:11 AM 發表


LG G3 都係2K mon,但冇lag喎!
咁就唔知喇, 我想裝 Disney Trum Trum 但後來無裝到, 因為佢要我有 Line 帳戶, 而我無玩開 Line, 所以試唔到.




Current Mobiles: Mate 8, IP6S+, Galaxy A9.
2014-10-30 12:18 AM#119
查看資料  發短消息  頂部
 
636281
大哥大會員
Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6


UID 39725
精華 0
積分 7464
帖子 9514
閱讀權限 60
註冊 2003-7-23
來自 泰國
狀態 離線


QUOTE:
原帖由 zap 於 2014-10-30 12:18 AM 發表


咁就唔知喇, 我想裝 Disney Trum Trum 但後來無裝到, 因為佢要我有 Line 帳戶, 而我無玩開 Line, 所以試唔到.
我覺得三叔處理器問題,如果用上高通805處理器,可能更加好。
2014-10-30 01:14 PM#120
查看資料  發短消息  頂部
 158  6/8  <  1  2  3  4  5  6  7  8  > 
     


  可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  


 


Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.017420 second(s), 8 queries , Gzip enabled

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2018-6-19 07:05 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - PhoneHK 討論區 - Archiver