PhoneHK 討論區 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 搜索 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  


上一主題 下一主題
     
標題: sky 820/830可唔可以用到香港4G?  
 
kencpli
新會員
Rank: 1



UID 381595
精華 0
積分 8
帖子 8
閱讀權限 10
註冊 2011-8-24
狀態 離線
sky 820/830可唔可以用到香港4G?

[Close]
係網上SEARCH左好耐都唔太肯定, 有D話得800香港用到, 有D就話可以.........
2012-5-17 08:30 AM#1
查看資料  發短消息  頂部
 
sing1327
資深版務版主
Rank: 9Rank: 9Rank: 9Rank: 9Rank: 9Rank: 9Rank: 9Rank: 9Rank: 9


UID 51953
精華 0
積分 27388
帖子 11990
閱讀權限 100
註冊 2004-2-11
來自 沙田
狀態 離線
[Close]
試過不可以全部韓國lte機都跟香港不同





現有免費為你清洗床褥的塵埃蟎蟲,對鼻敏感及哮喘有絶對幫助,有意可PM我
2012-5-17 11:43 AM#2
查看資料  發短消息  頂部
 
zxc100
新會員
Rank: 1



UID 369734
精華 0
積分 3
帖子 3
閱讀權限 10
註冊 2010-12-5
狀態 離線
NO!! a820l and a830l use 800 MHZ only, no suitable for HK 4G. {use 1800 MHZ or 2100 MHZ.}
2012-6-8 06:33 PM#3
查看資料  發短消息  頂部
 
s021031
高級會員
Rank: 4Rank: 4Rank: 4Rank: 4


UID 365446
精華 0
積分 1910
帖子 1913
閱讀權限 40
註冊 2010-8-17
狀態 離線
A830S 可以,須用CSL LTE 1800
2012-7-9 11:35 PM#4
查看資料  發短消息  頂部
 
longsleeve
Banned




UID 393363
精華 0
積分 -70
帖子 30
閱讀權限 0
註冊 2012-9-17
狀態 離線
s version can!!!!
2012-9-17 12:39 PM#5
查看資料  發短消息  頂部
 
qqblack
新會員
Rank: 1



UID 394871
精華 0
積分 2
帖子 2
閱讀權限 10
註冊 2012-10-6
來自 2
狀態 離線
really.....
2012-10-6 01:52 AM#6
查看資料  發短消息  頂部
 
lous
中級會員
Rank: 3Rank: 3Rank: 3



UID 99595
精華 0
積分 228
帖子 228
閱讀權限 30
註冊 2005-4-22
狀態 離線
830S/K 就得, 用到LTE 1800。820就應該K得S唔得
2013-6-5 04:17 AM#7
查看資料  發短消息  頂部
     


  可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  


 


Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.025088 second(s), 7 queries , Gzip enabled

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2017-6-23 02:39 PM 清除 Cookies - 聯繫我們 - PhoneHK 討論區 - Archiver