PhoneHK 討論區 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 搜索 | 幫助

RSS 訂閱當前論壇  

請選擇直接進入各手機品牌分區

上一主題 下一主題
     
標題: Trade in 手機 to百老/豐澤  
 
uruz-zero
新會員
Rank: 1



UID 353073
精華 0
積分 4
帖子 4
閱讀權限 10
註冊 2009-12-6
狀態 離線
Trade in 手機 to百老/豐澤

[Close]
是這樣的,
我想問手機有部分破損
即:我部係N記 5610 但係中間條野/bar 轉唔到去音樂界面(條bar仲係到,冇爆到)
這樣的5610仍可以trade in 嗎??
thank you!!
2009-12-6 09:07 PM#1
查看資料  發短消息  頂部
 
satiou1
超級會員
Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7



UID 349797
精華 0
積分 29244
帖子 28999
閱讀權限 80
註冊 2009-9-19
來自 Stockholm
狀態 離線
[Close]


QUOTE:
原帖由 uruz-zero 於 2009-12-6 21:07 發表
是這樣的,
我想問手機有部分破損
即:我部係N記 5610 但係中間條野/bar 轉唔到去音樂界面(條bar仲係到,冇爆到)
這樣的5610仍可以trade in 嗎??
thank you!!
假設收機時個Sales唔熟部機既運作  你唔講可能唔知係壞左  不妨試下 (反正就算知都壓你個價)

[ 本帖最後由 satiou1 於 2009-12-6 11:18 PM 編輯 ]
2009-12-6 11:14 PM#2
查看資料  發短消息  頂部
 
AMDXP3000+
高級會員
Rank: 4Rank: 4Rank: 4Rank: 4
永遠格價顧問


UID 91209
精華 0
積分 1601
帖子 1500
閱讀權限 40
註冊 2005-2-23
狀態 離線


QUOTE:
原帖由 uruz-zero 於 2009-12-6 09:07 PM 發表
是這樣的,
我想問手機有部分破損
即:我部係N記 5610 但係中間條野/bar 轉唔到去音樂界面(條bar仲係到,冇爆到)
這樣的5610仍可以trade in 嗎??
thank you!!
呢樣是不會扣錢的




如有手機價格的問題,請PM本人~~
2009-12-7 02:16 AM#3
查看資料  發短消息  頂部
 
uruz-zero
新會員
Rank: 1



UID 353073
精華 0
積分 4
帖子 4
閱讀權限 10
註冊 2009-12-6
狀態 離線
今日拎去~佢話唔收呀><"
係佢問題定係根本唔會收??
2009-12-7 01:12 PM#4
查看資料  發短消息  頂部
 
satiou1
超級會員
Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7



UID 349797
精華 0
積分 29244
帖子 28999
閱讀權限 80
註冊 2009-9-19
來自 Stockholm
狀態 離線


QUOTE:
原帖由 uruz-zero 於 2009-12-7 13:12 發表
今日拎去~佢話唔收呀><"
係佢問題定係根本唔會收??
Trade-in去衛信啦 實會收
2009-12-7 03:28 PM#5
查看資料  發短消息  頂部
 
Purutaz
普通會員
Rank: 2Rank: 2



UID 300459
精華 0
積分 27
帖子 27
閱讀權限 20
註冊 2008-6-15
狀態 離線


QUOTE:
原帖由 satiou1 於 2009-12-7 03:28 PM 發表

Trade-in去衛信啦 實會收
小小爛左既收唔收?
2009-12-9 08:42 PM#6
查看資料  發短消息  頂部
 
Purutaz
普通會員
Rank: 2Rank: 2



UID 300459
精華 0
積分 27
帖子 27
閱讀權限 20
註冊 2008-6-15
狀態 離線


QUOTE:
原帖由 uruz-zero 於 2009-12-6 09:07 PM 發表
是這樣的,
我想問手機有部分破損
即:我部係N記 5610 但係中間條野/bar 轉唔到去音樂界面(條bar仲係到,冇爆到)
這樣的5610仍可以trade in 嗎??
thank you!!
我都係呀, 中間爛左...
2009-12-9 08:47 PM#7
查看資料  發短消息  頂部
 
REX2020
高級會員
Rank: 4Rank: 4Rank: 4Rank: 4


UID 343616
精華 0
積分 692
帖子 835
閱讀權限 40
註冊 2009-5-29
狀態 離線


QUOTE:
原帖由 Purutaz 於 2009-12-9 08:42 PM 發表

小小爛左既收唔收?


QUOTE:
原帖由 Purutaz 於 2009-12-9 08:47 PM 發表

我都係呀, 中間爛左...
TRADE IN 到 衛訊是用收的

當然你亦需要在衛訊購買一部新機




使用中手機 :X10, Nexus One, Desire, Satio, Vivaz, i8910, i8000, i9000
2009-12-11 01:19 AM#8
查看資料  發短消息  頂部
 
REX2020
高級會員
Rank: 4Rank: 4Rank: 4Rank: 4


UID 343616
精華 0
積分 692
帖子 835
閱讀權限 40
註冊 2009-5-29
狀態 離線


QUOTE:
原帖由 uruz-zero 於 2009-12-7 01:12 PM 發表
今日拎去~佢話唔收呀><"
係佢問題定係根本唔會收??
唔收??

點解??

如果你在百老匯, 衛訊買新機, 再TRADE-IN舊手機, 肯定會收的




使用中手機 :X10, Nexus One, Desire, Satio, Vivaz, i8910, i8000, i9000
2009-12-11 01:20 AM#9
查看資料  發短消息  頂部
 
fellowcoco
普通會員
Rank: 2Rank: 2



UID 301640
精華 0
積分 60
帖子 60
閱讀權限 20
註冊 2008-6-26
狀態 離線
想問下開唔到機係咪一定trade-in唔到?(就算買機)
2009-12-11 11:34 PM#10
查看資料  發短消息  頂部
 
satiou1
超級會員
Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7Rank: 7



UID 349797
精華 0
積分 29244
帖子 28999
閱讀權限 80
註冊 2009-9-19
來自 Stockholm
狀態 離線


QUOTE:
原帖由 fellowcoco 於 2009-12-11 23:34 發表
想問下開唔到機係咪一定trade-in唔到?(就算買機)
衛訊可以  不過一定壓價  你要預左先
2009-12-12 11:14 AM#11
查看資料  發短消息  頂部
     


  可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  


 


Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.014825 second(s), 7 queries , Gzip enabled

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2014-11-26 11:51 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - PhoneHK 討論區 - Archiver